Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oleksandr Sirskii, prima reacție după ce l-a înlocuit pe Valery Zalujnîi: Îi doresc succes în noua și foarte responsabila lui funcție

volodimir zelenski zalujnii

Comentând numirea sa în postul de comandant șef al forțelor armate în locul lui Valery Zalujnîi, generalul-colonel Oleksandr Sirski a remarcat că președintele Volodymyr Zelenskyi a avut, evident, „motive întemeiate” pentru aceasta, iar datoria armatei este să o urmeze Comenzi a declarat Sirskyi într-un interviu cu „Ukrinform”.

Numirea lui Syrskyi a avut loc după demisia zgomotoasă și nu în totalitate clară a generalului Valery Zaluzhnyi din această funcție. Jurnalistul a întrebat cu ce sunt legate astfel de schimbări, precum și reformatarea practic a întregii conduceri militare.

„Armata are o singură îndatorire – noi nu discutăm ordine, le îndeplinim. Deci dacă președintele țării, comandantul suprem, a avut motive pentru o astfel de înlocuire, mai ales în faza activă a războiului, înseamnă că aceste motive sunt întemeiate.

Eu și Valery Fedorovich am lucrat cot la cot în cele mai dificile momente de la începutul invaziei ruse pe scară largă și chiar înainte. Am lucrat ca o singură echipă. Îi doresc succes în noua și foarte responsabila lui funcție.”

Syrsky a asigurat că „toate cunoștințele și toată experiența dobândită deja în timpul războiului pe scară largă în luptele cu forțele copleșitoare ale inamicului, vor avea ca scop creșterea eficacității acțiunilor noastre și daune maxime aduse loviturii inamicului. grupuri.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.