Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oleksi Danilov îi răspunde lui Medvedev: Nu va exista niciun fel de paralelă 38

VKontacte
Dmitri Medvedev

Secretarul Consiliului de Securitate și Apărare Națională de la Kiev, Oleksi Danilov, a reacționat la afirmaţiile vicepreședintelui Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, referitoare la desfășurarea evenimentelor din Ucraina "conform scenariului coreean" și împărțirea țării de-a lungul unei paralele similare celei care a divizat peninsula Coreea, cunoscută ca "Paralela 38", notează Rador.

"Ucraina nu este Coreea. Nu va exista niciun fel de paralelă 38, nici povești străine și scenarii impuse din exterior. Coordonatele deplasării 'navei de război rusești' (aluzie la nava amiral Moskva scufundată în urma unei lovituri ucrainene, n.r.) sunt deja stabilite, nu sunt prevăzute modificări, iar Forțele de Apărare ale Ucrainei lucrează" - a scris Danilov pe o reţea socială.

Oficialul a postat acest mesaj în contexul în care, anterior, fostul preşedinte rus Medvedev a afirmat că Ucraina ar lua în considerare posibilitatea unui "scenariu coreean" în războiul cu Rusia, încercând să devină precum Coreea de Sud și sperând la eliberarea teritoriilor ocupate. Dar, potrivit lui Medvedev, "scenariul coreean" este imposibil, deoarece Rusia este "un stat cu suveranitate deplină și are cea mai îngrozitoare armă". De asemenea, Dmitri Medvedev a amenințat că Ucraina va fi "împărțită în bucăţi".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.