Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olguța Vasilescu a intrat în 'malaxorul' lui CTP: 'Imperialist american, cădea-ți-ar bomba în ocean! Asta este doamna Volguța'

www.digi24.ro
CTP

Partidul-cacealma, așa s-a hotărât Cristian Tudor Popescu să se refere la PSD de-acum înainte. Situația în care PSD a adus România este foarte asemănătoare cu situația de la sfârșitul anilor 80 în care a adus-o Nicolae Ceaușescu, a declarat gazetarul, vineri seara, la Digi24. El s-a referit la situația economică lăsată de PSD și la încercările foștilor guvernanți de a cosmetiza cifrele. Nu în ultimul rând, gazetarul a taxat-o ironic pe Lia Olguța Vasilescu, fostul ministru al muncii, care s-a arătat indignată că guvernul liberal a făcut plățile pentru rachetele Patriot contractate de România în urmă cu doi ani.

Cristian Tudor Popescu:

„Va să zică: grad de îndatorare uriaș. Nu? Asta a făcut Ceaușescu în anii 70 și dup-aia a călcat în picioare românii ca să poată plăti acele datorii, făcute c-așa a vrut el.

A distrus toate relațiile internaționale ale României. Ce au putut să distrugă au distrus. Același lucru l-a făcut Nicolae Ceaușescu, care mai avea relații în 1989 cu dictatorii din Africa, ăia de se cânta cu banane „Vive le president Ceaușescu!” și unde trimitea fete regimul ceaușist. O să mai vorbim de fete, cu dl. Bădălău.

Viața pe Pământ este amenințată - Planeta se îndreaptă către un dezastru climatic global! Avertismentul oamenilor de știință

Apoi: minciuna în legătură cu cifrele bugetului de stat, cu cifre oficiale. Păi, cu asta se ocupa Nicolae Ceaușescu. Regimul Ceaușescu, în fiecare moment, se ocupa cu raportări false. Era o economie, paralelă, construită de CSP - Comitetul de Stat al Planificării, în vremea respectivă - care se ocupa exact cu asta: a construi o economie paralelă, unde totul mergea foarte bine. (...)

Păi, ce, se apucă să plătească facturi? Cum adică, să onoreze contracte? Să onorezi un contract?! Păi, ăsta este un obicei... capitalist! Noi suntem socialiști, domnule! La noi, merge! Ce Patriot? N-avem treabă cu Patriot!

Ce spune doamna Volguța... V. Olguța! Nu e corect să-i spun așa? Vasilescu Olguța, doamna Volguța. Și-i mai spun dintr-o cauză Volguța: de la fluviul cu același nume (aflat în Rusia - n.r.), de la Volga, pentru că să faci astfel de declarații, să nu se onoreze contractul semnat acum doi ani pentru Patriot, în condițiile în care ne-am asumat 2 la sută contribuția noastră la NATO și avem relații cu partenerul nostru strategic - despre care tot vorbea dna Dăncilă -, să faci asta înseamnă să transformi România - asta vrea dna Volguța - într-o republică sovietică socialistă, de fapt. Clar asta vrea!

Echivalentul este Nu Bombey cu neutroni! Atunci așa se striga pe străzi, aduna Ceaușescu lumea pe străzi, oameni cinstiți, oameni ai muncii, filatoare de bumbac, forjori, care ieșeau pe stradă să strige: Nu bombei cu neutroni! Ei înțelegeau Bombey. Cine era Bombey ăla nu se știa. Nu Bombey cu neutroni, că suna, era în ritm. Cine erau neutronii? Un fel de gândaci, ceva sau...nu se știa.

Așa și asta: ați dat banii pe rachete, da? Imperialist american, cădea-ți-ar bomba în ocean! Asta este doamna Volguța”, a punctat CTP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.