Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olguţa Vasilescu a răbufnit și se leagă de gramatica lui Iohannis: 'Nu l-a taxat niciun tefelist. A coborât la un nivel atât de jos'

Olguta Vasilescu

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu l-a "taxat" pe șeful statului pentru dezacordul gramatical făcut la Consiliul Național PNL, atunci când a spus că `persoane sunt luați de pe stradă`, criticând și atitudinea șefului statului de a susține un mesaj obscen.

"Să nu uităm că Iohannis a făcut un dezacord gramatical grav pe care nu l-a taxat niciun tefelist atunci când a spus că `persoane sunt luați de pe stradă`. Dar acel mesaj obscene pe mașină a fost transformat în slogan politic de PNL, pentru că ei nu au alt mesaj politic. Mi se pare că a coborât la un nivel atât de jos, desi el ne reprezintă pe toți, ne place, nu ne place, este președintele României, dar cum poți să legitimezi acel mesaj obscen pe care probabil îl vedea pe blocuri, în perioada când era primar. Acolo a fost un atac la Poliția Română ca să susții un astfel de limbaj degradant. Dar acolo a ajuns, din păcate Opoziția și președintele statului român", a declarat Lia Olguța Vasilescu, la România TV.

Doi români au fost PRINȘI în India: Au fost ARESTAȚI pentru că furau

Președintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă că situația din România este fără precedent și acuză Poliția Română că ridică de pe stradă persoanele care se exprimă împotriva PSD.

"Persoanele care îndrăznesc să își spună opinia public anti-PSD sunt luați de Poliție. Așa ceva nu s-a mai întâmplat din anii comunismului. Am ajuns să dăm cu piciorul la ce au construit generații de români, am ajuns să dăm cu piciorul la bunăstarea românilor, la imaginea țării. Eu vă spun că există soluții. Voi sunteți cea mai importantă parte a acestei soluții. Și vă spun, PNL este un partid puternic. Are soluții și nu este singurul. Nu sunteți singuri", a declarat președintele, la ședința PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.