Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oliver Bierhoff, directorul Federaţiei germane de fotbal: Vrem să revenim printre cele mai bune echipe din lume

facebook.com
mannschaft

Naţionala Germaniei are nevoie de constanţă pentru a redeveni o forţă pe plan mondial, a declarat miercuri Oliver Bierhoff, directorul Federaţiei germane de fotbal (DFB), cu două zile înaintea meciului pe care Mannschaft îl va juca împotriva României la Hamburg, în preliminariile Cupei Mondiale 2022, conform agerpres.

În meciul cu România şi în cel de luni din Macedonia de Nord, Germania va încerca să prelungească seria de trei victorii obţinute după numirea selecţionerului Hansi Flick, pentru a arăta că revine în top, a spus Bierhoff, citat de Reuters.

Germania nu a trecut de grupe la CM 2018, iar la EURO 2020 a fost eliminată în optimi de finală.

În acest moment, Germania este lider în Grupa J, cu 15 puncte, urmată de Armenia, 11 puncte, România, 10 puncte, Macedonia de Nord, 9 puncte, Islanda, 4 puncte, Liechtenstein, 1 punct, toate având şase jocuri disputate.

Cu noul selecţioner, Germania a câştigat cele trei meciuri pe care le-a avut în septembrie în preliminarii, cu 12 goluri marcate şi niciunul primit, iar Bierhoff vrea ca echipa să obţină cât mai rapid calificarea la Mondialul din Qatar.

"Vrem să revenim printre cele mai bune echipe din lume, iar pentru ca asta să se întâmple, contează fiecare rezultat şi trebuie să avem continuitate. Vrem să arătăm aceeaşi intensitate. Vrem să obţinem cât mai rapid calificarea, poate chiar la aceste două meciuri. Pentru mine e lucrul cel mai important. Să continuăm tendinţa pozitivă care a început în septembrie", a afirmat Bierhoff într-o conferinţă de presă.

"Situaţia la echipă este foarte bună. E o atmosferă foarte bună şi nu numai datorită ultimelor rezultate, dar şi fiindcă simţi că există o abordare pozitivă şi bucuria de a te afla la echipa naţională. Vrem ca asta să continue", a spus fostul atacant.

"Există competiţie în cadrul echipei, iar acest lucru este extrem de important", a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.