Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olivier Doll, fost internațional belgian și cvadruplu campion cu Anderlecht: 'Boloni este perfect pentru Antwerp'

fanatik.ro
ladislau boloni

Olivier Doll (46 de ani), fost internațional belgian și cvadruplu campion cu Anderlecht, a avut cuvinte de laudă pentru antrenorul român Ladislau Boloni, care pregătește formația Antwerp, aflată pe locul al patrulea în prima ligă din Belgia, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Rareș Bogdan a găsit soluția salvatoare pentru PSD: ‘Dați-le o șansă să vă scoată din noroi!’

Antwerp a avut parte de o perioadă de sezon mai puțin fastă, iar presa din Belgia a scris că oficialii clubului se gândesc la demiterea lui Boloni. Totuși, rezultatele echipei din ultimele trei meciuri au readus încrederea în român, pe care Doll l-a descris ca fiind perfect pentru clubul la care se află.

"Boloni este perfect pentru Antwerp. În câteva săptămâni a trecut de la statutul de antrenor în pericol la cineva care știe foarte bine cum să gestioneze vestiarul, fiind susținut de jucătorii săi. A arătat că poate controla multitudinea de personalități. După victoriile cu Brugge și Gent, echipa a arătat că are jucători de calitate. Nu a fost o prestație impresionantă în meciul cu Gent, dar au crezut în ei până la final", a declarat Olivier Doll, pentru L'Avenir, citat de voetbalbelgie.be.

Citește și: Condamnat pentru tentativă de omor! Cine e, în realitate, bărbatul care a fugit din Secția de Poliție Caracal?! IPJ Olt ia la control polițiștii

În ultimele trei runde din Belgia, Antwerp le-a învins, pe teren propriu, pe Club Brugge și Gent, scor 2-1, respectiv, 3-2, și a remizat pe terenul lui Gent, 1-1. După 16 meciuri disputate, Antwerp ocupă locul 4 în Belgia, cu 28 de puncte. Lider este Club Brugge, care are 36 de puncte în 15 jocuri.

Ladislau Boloni o pregătește pe Antwerp de la începutul sezonului 2017/2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.