Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olt: Bărbat arestat preventiv pentru trafic de minori şi viol

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru trafic de minori şi viol după ce a racolat o fată de 15 ani şi a determinat-o să întreţină relaţii sexuale atât cu el, cât şi cu alţi bărbaţi, în schimbul unor sume de bani, informează, luni, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Olt.

"În urma cercetărilor efectuate s-a reţinut că, în luna ianuarie 2024, bărbatul cercetat ar fi racolat o persoană vătămată minoră (de 15 ani), pe care ar fi adăpostit-o în locuinţa sa şi ar fi întreţinut cu aceasta, în mod repetat, relaţii sexuale. La scurt timp, bărbatul, profitând de sentimentele victimei faţă de el, precum şi de starea de vulnerabilitate în care se afla (vârsta fragedă, neînţelegeri cu familia) ar fi determinat-o să întreţină relaţii sexuale cu mai mulţi bărbaţi, în schimbul unor sume cuprinse între 50 şi 300 de lei, pe care şi le-ar fi însuşit integral", precizează reprezentanţii DIICOT - Biroul Teritorial Olt.

Conform sursei citate, bărbatul ar fi racolat clienţi, ar fi negociat tarifele şi ar fi pus la dispoziţie locuinţa sa, în scopul obţinerii de beneficii materiale din exploatarea sexuală a victimei.

Bărbatul a fost reţinut, iar în cursul zilei de duminică judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt şi jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.