Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omar Hayssam, denunţ la DNA. Acuzaţii extrem de grave pentru Băsescu

omar-hayssam

Omar Hayssam, singura persoană condamnată pentru terorism în România, a depus un denunţ la DNA, în care lansează acuzaţii extrem de grave la adresa fostului preşedinte Traian Băsescu.

În denunţul de la DNA, intrat în posesia jurnaliştilor de la România TV, Omar Hayssam vorbeşte despre evenimente petrecute înainte de prima suspendare a lui Traian Băsescu, din 2007. Fostul preşedinte l-ar fi presat pe Hayssam să-i furnizeze informaţii compromiţătoare despre Dinu Patriciu, sub diverse ameninţări. Mai mulţi reprezentaţi ai lui Băsescu l-ar fi vizitat în Siria şi i-ar fi cerut informaţii despre Patriciu.

Informaţiile ar fi fost solicitate şi prin Dorin Iacob, fost secretar executiv al PD, fost ofiţer SRI şi fost colaborator al lui Traian Băsescu. Intrat în direct prin telefon la România TV, Dorin Iacob a confirmat că, după fuga lui Omar Hayssam din România, s-a întâlnit în Siria cu acesta, însă în interes strict personal. Acesta a mai afirmat că a fost în Siria împreună cu Bogdan Buzăianu, patronul Energy Holding. Iacob a negat că ar fi fost trimis de Traian Băsescu şi a refuzat să dea detalii despre modul în care a reuşit să dea de Omar Hayssam în Siria. "Mi-a spus că i s-au cerut informaţii despre Patriciu, Hrebenciuc şi alţii, că s-a simţit ameninţat şi a fugit din ţară", a declarat Iacob.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.