Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul 2 din PSD, prima reacție după scandalul dintre Chichirău și Șerban Nicolae: 'Nu face cinste parlamentarului USR'

Badalau

Preşedintele executiv al PSD şi vicepreşedintele Senatului, Nicolae Bădălău, a comentat joi, la Palatul Parlamentului, schimbul de replici care a avut loc miercuri în Camera Deputaților între deputatul USR, Cosette Chichirău, și Șerban Nicolae.

„Mi-e greu să judec un coleg, dar cred că ce s-a întâmplat la Camera Deputaţilor nu face cinste parlamentarilor USR în modul cum s-au comportat. Totuşi, un parlamentar trebuie să aibă decenţă, că e trimis în Parlament pentru a respecta procedurile democratice parlamentare... Dl Şerban Nicolae ar fi trebuit să nu îi dea replica asta. Până la urmă, fiecare e liber să facă ce vrea cu viaţa sa şi cum vrea. (...) Eu nici măcar nu ştiu replica. Ştiu că a fost o replică nepotrivită", a declarat Bădălău, joi, la Parlament. 

În opinia sa, grupul USR "chiar a avut o problema".

„Să vii cu portavoce, să blochezi lucrările Parlamentului... Sunt proceduri parlamentare pe care noi le putem adopta sau să le facem procedural în Parlament: să depunem amendamente, să le susţinem, dar (...) e totuşi o modalitate care nu face cinste nimănui. (...) Au avut şi o agresivitate. Dacă vă uitaţi în stradă, atunci Parlamentul e un for în care să se dezbată probleme şi să încerce să rezolve chiar şi tensiuni. A le transfera în stradă cu violenţă... Observăm că se construieşte o extremă dreapta, ceea ce România nu a avut niciodată. Şi are toate ingredientele unei extreme", a susţinut Bădălău. 

Întrebat ce va face grupul PSD în cazul lui Şerban Nicolae, Bădălău a spus: "Ce să-i facem? Să-l certăm pe dl Şerban Nicolae?".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.