Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul care a semnat DEMITEREA lui Adrian Streinu-Cercel: 'Am încredere în profesionalismul lui, dar titlul proiectului său stârnește o anumită doză de umor'

MS
Horatiu Moldovan

Horațiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a vorbit joi seara despre demiterea profesorului Adrian Streinu-Cercel de la conducerea comisiei anti-Covid-19 din cadrul Ministerului Sănătății.

Moldova, omul care a semnat demiterea lui Cercel, a explicat în detaliu de se s-a adoptat această măsură şi lasă de înţeles ,de asemenea, unde ar fi greşit medicul expert.

”Eu am numit o altă comisie de gestiune a crizei Covid-19 la nivelul Ministerului Sănătății după ce a fost revocată cea precedentă.

Demiterea a fost făcută la solicitarea ministrului Nelu Tătaru care astăzi nu era disponibil.

Citește și: Tradiții și obiceiuri de Sfântul Gheorghe: cum se celebrează și ce este intezis în această zi

Propunerea domnului Streinu Cercel care a venit prin presă în urmă cu două zile, dacă nu mă înșel, a venit ca o inițiativă aparent personală și această propunere, e vorba de planul ”vacanța mare”, nu a fost discutată cu conducerea Ministerului Sănătății.

În consecința acestei situații, conducerea Ministerului a considerat că este binevenită o reformulare a comisiei științifice de luptă împotriva Covid”, a declarat Horațiu Moldovan în direct la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Preţul notei umoristice

Întrebat dacă este o decizie politică înlocuirea profesorului Streinu-Cercel, secretarul de stat Horațiu Moldovan a precizat:

”Eu nu pot să fac asemenea afirmații legat de asta. Eu am încredere în profesionalismul profesorului Streinu Cercel pe care îl cunosc personal, dar proiectul domniei sale, plecând de la titlul lui, ”vacanța mare”, stârnește o anumită doză de umor”, a mai declarat Horațiu Moldovan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.