Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul căruia Sebastian Ghiță i-a împrumutat 100 de milioane de euro deschide lista Pro România, pentru Camera Deputaților, la Prahova

Alexandru Iacobescu

Organizaţia Prahova a Pro România a depus, miercuri, dosarele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din decembrie, lista pentru Camera Deputaţilor fiind deschisă de Alexandru Iacobescu, un apropiat al fostului deputat Sebastian Ghiţă. Ghiță i-a împrumutat, în trecut, aproape 100 de milioane de euro lui Iacobescu.

Iacobescu a declarat, după depunerea candidaturii, că, împreună cu cei din echipa sa, va "pune umărul" pentru a reconstrui judeţul Prahova şi pentru a atrage aici fonduri europene şi guvernamentale în vederea dezvoltării zonei, scrie agerpres.ro.

Citește și: Codrin Ștefănescu, atac dur la Marcel Ciolacu: ‘I-a ras pe toți!’

"Să uităm de confruntări politice şi să încercăm să aducem cât mai multe fonduri pentru a dezvolta atât judeţul, cât şi oraşul Ploieşti", a spus Iacobescu.

Alexandru Iacobescu este cunoscut drept un apropiat al fostului deputat Sebastian Ghiţă. De altfel, acesta a fost şi audiat de procurorii DNA Ploieşti în dosare în care Ghiţă are calitatea de inculpat.

Citește și: Ludovic Orban, reacție despre faptul că Traian Berbeceanu nu este înalt funcționar public: ‘Rezervorul de înalți funcționari publici este foarte restrâns’

Pe locul al doilea la Camera Deputaţilor figurează fostul prefect Mădălina Lupea, de profesie procuror.

Lista pentru Senat a celor de la Pro România este deschisă în Prahova de Cătălin Beciu, antreprenor, fost secretar de stat în Ministerul Energiei, care a fost preşedinte ALDE Prahova. În 2017, acesta a criticat dur, pe pagina sa de socializare, protestele împotriva proiectelor privind graţierea şi modificarea Codurilor penale.

Citește și: Cozmin Gușă dezvăluie cine va guverna România din decembrie! Lovitură pentru PSD .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.