Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul de afaceri care le-a găzduit pe Elena Udrea și Alina Bica în Costa Rica DEZVĂLUIE PLANUL celor două după respingerea cererii de eliberare din arest

facebook.com
Udrea Bica

Omul de afaceri Cornel Tăbăcaru dezvăluie ce planuri au Elena Udrea și Alica Bica după respingerea cererii de eliberare din arest.

„Se confirmă ce am spus eu. Ele probabil vor ataca în continuare decizia de a rămâne în spatele gratiilor. Termenul de două luni despre care se tot vorbește este cel cerut de Interpol autorităților române pentru a depunde toate actele pentru extrădare. Ministerul Justiției din României și-a făcut treaba, dar acesta este termenul. După aceste două luni, procedura de extrădare din Costa Rica durează luni de zile. Ele sunt în continuare solicitante de refugiu. Au o calitate, nu un statut. În acest moment sunt 20 000 de cereri de azil, nu sunt doar ele. Oameni buni care vă uitați la televizor de dimineață, e clar, ele puteau să conteste decizia doar dacă s-ar fi întâmplat ceva în procedura de arestare, adică să fie ceva care s-a schimbat din momentul arestării și până acum,” a spus Cornel Tăbăcaru la Antena 3.

Citește și: Acuzație NĂUCITOARE: Dragnea și PSD au ascuns faptul că au plătit datoria externă din fonduri europene .

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.