Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul de afaceri Ioan Bene, condamnare cu executare în dosarul lui Horea Uioreanu, e de negăsit: Acesta ar fi în Suedia

digi24.ro
ioan bene

Omul de afaceri clujean Ioan Bene trebuia sa ajunga astazi in penitenciar, dupa ce a fost condamnat definitiv pentru dare de mita in dosarul fostului presedinte al CJ Cluj Horea Uioreanu, insa acesta e de negasit, scrie Actual de Cluj. Politia a transmis un comunicat de presa, anuntand ca Bene a fost dat in urmarire generala. Potrivit informatiilor Actual de Cluj, Ioan Bene ar avea rezidenta in Suedia si ar exista posibilitatea sa se afle acolo.

Ioan Bene a fost condamnat definitiv miercuri, la 3 ani si 8 luni de inchisoare, pentru ca i-ar fi dat mita fostului presedinte al Consiliului Judetean Cluj Horea Uioreanu, pentru a obtine contracte de lucrari la Aeroportul International Avram Iancu din Cluj.

Doar mandatele de executare a pedepsei pentru Horea Uioreanu si pentru omul de afaceri Vasile Pogacean au fost puse in executare de catre politistii de la Serviciu Investigatii Criminale, a anuntat Inspectoratul de Politie Cluj. Omul de afaceri Ioan Bene a fost dat in urmarire, fiind de negasit. Politistii efectueaza cercetari cu privire la locul unde se afla.

Bene a fost cercetat pentru dare de mita in forma continuata, fals in inscrisuri sub semnatura privata in forma participatiei improprii ca instigator, si spalare de bani. In acelasi dosar, care viza inclusiv trucarea unei licitatii la Aeroportul International Cluj, au mai fost condamnati, pe langa Uioreanu si Bebe, Ioan Davidescu, Ioan Petran, fost consilier judetean, si Vasile Pogacean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.