Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul din spatele gafei monumentale a PSD cu Halep, prima reacţie după ce a fost dat afară: 'Voi respecta cu sfinţenie decizia Preşedintelui Liviu Dragnea'

Ziar Piatra-Neamt
george harabagiu

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunțat, miercuri, că l-a concediat pe coordonatorul online al partidului, George Harabagiu, care ar fi fost responsabil pentru postările de pe conturile de Facebook ale organizațiilor PSD potrivit cărora Simona Halep ar fi fost huiduită pe stadionul Arena Națională. Pe grupul de WhatsApp al comunicatorilor PSD, Harabagiu reacţionează şi afirmă că va rămâne loial lui Liviu Dragnea.

"Vreau sa va multumesc tuturor pentru EFORTUL DEPUS ! SUNTETI O ECHIPA MINUNATA. V- AM CERUT INTOTDEAUNA MOBILIZARE SI DISCIPLINA ! Tocmai pentru ca eu sunt un OM DISCIPLINAT ! Voi respecta cu sfintenie decizia Presedintelui Liviu Dragnea ! Voi ramine loial lui Liviu Dragnea. ESTE OMUL CARE A PROCEDAT ABSOLUT CORECT ! ORICE GRESEALA TREBUIE TAXATA IMEDIAT ! Din acest moment va anunt public ca potrivit deciziei Presedintelui PSD LIVIU DRAGNEA , ACTIVITATEA MEA PE ACEST GRUP INCETEAZA IMEDIAT", scrie Harabagiu.

Vezi şi: Cercetătorii canadieni dezvăluie ‘secretul longevităţii’. Formula care prelungeşte viaţa

content-image

FOTO: Facebook/ Victor Ponta

Vezi şi: Avertismentul specialiştilor: Pericolul roşiilor cu ţugui

Mai multe organizații PSD au postat pe Facebook, marți seară, un colaj foto, potrivit căruia ”Simona Halep, marea noastră campioană, a fost huiduită de 20.000 de pe Arena Națională, dar ”aplaudată de sute de mii de români, în Piața Victoriei, pe data de 9 iunie”.

Colajul foto a fost postat de organizațiile județene ale social-democraților din Giurgiu, Tulcea, Mehedinți, Constanța și Ilfov, pe paginile lor de Facebook.

În colaj apar mai multe fotografii cu Simona Halep, însoțite de textele ”Simona Halep, marea noastră campioană, a fost huiduită de 20.000 de ” și ”A fost aplaudată de sute de mii de români, în Piața Victoriei, pe data de 9 iunie”.

Într-o fotografie câștigătoarea turneului Roland Garros, Simona Halep, apare într-o ipostază nedumirită, iar legenda pozei este ”Reacția Simonei Halep când oamenii au început să huiduie pe Arena Națională”.

În partea inferioară a colajului, o altă fotografie a Simonei Halep, în care ridică premiul de la Roland Garros, este alăturată unei imagini de la mitingul PSD de sâmbătă, din Piața Victoriei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.