Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul lui Băsescu a început campania în Sectorul 1: Ce spune Tomac despre vechea administraţie

tomac

Campania electorală pentru alegerile locale nu a început în mod oficial, dar omul lui Traian Băsescu vorbeşte deja fără menajamente. Eugen Tomac spune totul despre actuala conducere a Sectorului 1.

"Uitându-mă și la ce oferă celelalte partide, cred că pot spune, fără falsă modestie, că sunt cel mai pregătit candidat pentru a deschide Primăria Sectorului 1 – un sector în care, în acest moment, locuiesc. În clipa de față, lucrurile sunt exact așa cum le cunosc cetățenii: un primar suspendat, 25 din 27 de consilieri locali anchetați pentru fapte de corupție sau presupuse fapte de corupție", a spus Tomac pentru romanialibera.

Tomac a vorbit şi despre Andrei Chiliman, primarul care are mari probleme cu justiţia. "Nu mă pot pronunța, până ce nu se va pronunța o instanță, asupra activității domnului Chiliman, dar sunt convins că tot aparatul pe care l-a avut sub domnia sa l-a adus în această situație nefericită. Nu întâmplător se spune că Sectorul 1 este locul în care s-au plantat cele mai scumpe panseluțe din țară. Asemenea lucruri nu trebuie să se mai întâmple.

În jurul Primăriei Sectorului 1 s-au lipit oameni care au avut alte priorități decât interesul locuitorilor", a mai spus Tomac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.