Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul lui Dacian Cioloş, decizie fără precedent: 'Veţi vedea de ce fac asta'

puterea.ro
dacian ciolos

Omul de încredere al lui Dacian Cioloş a luat o decizie fără precedent. Acesta a postat pe facebook şi motivele pentru ca s-a hotărât să facă acest lucru.

Moda limuzinelor oficiale a trecut, spune unul dintre oamenii-cheie ai premierului Ciolos. Valentin Mircea, seful corpului de control al premierului, a anuntat miercuri pe Facebook ca renunta la masina de serviciu. „De astazi renunt la autoturismul de serviciu si voi merge la birou si de la birou cu Uber, metrou sau bicicleta. Veti vedea in curand, in urma raportului de control la Sucursala transporturi auto a RAAPPS, cea care pune la dispozitie autoturisme pentru guvern, la preturi foarte mari si fara licitatie, ce m-a determinat sa fac asta.

Citeşte şi: Cătălin Tolontan, noi dezvăluiri despre scandalul din spitale: Ce se întâmplă la o secţie de Terapie

Moda 1 demnitar = 1 masina de serviciu, cu tot cu sofer, dreneaza sume imense din banii de la buget in fiecare luna. Sunt institutii care nu au hartie pentru imprimanta dar au o multime de sefi si sefuleti care nu renunta la auto de serviciu, care este considerata un adevarat drept iar renuntarea la aceasta este un tabu. Macar in mediul privat, punerea la dispozitie a unui autoturism poate fi supusa impozitarii, daca persoana il foloseste pentru transportul spre birou si spre casa.”, a scris acesta pe facebook.  Valetin Mircea, avocat si fost vicepresedinte al Consiliului Concurentei, a fost numit de Dacian Ciolos in fruntea Corpului de Control in decembrie 2015.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.