Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul lui Nistor Călin, încă 6 luni la conducerea DNA Ploiești

sigla dna

Sectia pentru Procurori a CSM a prelungit, marti, mandatul de procuror șef interimar al DNA Ploiesti pentru procurorul Nicolae Marin, considerat a fi un apropiat al actualului șef al DNA, Nistor Călin.

"Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât prelungirea delegării în funcţia de procuror şef al Serviciului Teritorial
Ploieşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a domnului MARIN NICOLAE, procuror in cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - nivel central, începând cu data de 06.02.2019, până la ocuparea funcţiei, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni", potrivit deciziei Sectiei.

Citeste si Judecătorii CSM, AVERTISMENT după informațiile din dosarul Onea-Negulescu: Nu vom acoperi încălcări ale legii

DNA Ploiești funcționează, în prezent, cu doi procurori, după ce trei magistrati au demisionat ca urmare a anchetei demarata de Sectia pentru Investigarea Infractiunilor de Justitie. In aceeasi cauza este cercetat si fostul sef al DNA Ploiesti, Lucian Onea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.