Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul susținut de Marcel Vela ÎNCALCĂ protocolul semnat de Orban: le dă cu flit celor de la PMP

www.resiteanul.ro
romeo dunca vela

PNL și PMP au semnat un protocol pentru a face alianțe în teritoriu, atât la consiliile județene, cât și la primării. Susținut puternic de Marcel Vela, noul președinte al CJ Caraș-Severin, Romeo Dunca, le transmite public celor de la PMP că nu vor fi primiți în alianță și nici nu vor primi un post de vicepreședinte al CJ.

Citește și: EXIT-POLL-ul făcut de CURS și Avangarde a fost confirmat! Rezultatele numărării OFICIALE confirmă estimarea Exit-poll din 27 septembrie 2020

”Ma bucur ca dreapta se aliază acum in ceasul al 12-le-a împotriva Psd-Pro.

Totusi pt ca negocierile să nu bată pasul pe loc doresc să punctez câteva aspecte ce țin de judetul CS

1 Negocierile se fac acolo unde PNL +USR - Plus nu pot constitui majoritate.

2 La CJ ne e nevoie de alianță întrucât PNL are 16 consilieri din 30.

3 Presiunea dl-ui Popovici de a obține un post de vicepreședinte nu își are rostul deoarece acest lucru nu se va întâmpla niciodată cât eu sunt ales președinte.

Cunoaștem simpatia acestuia fata de stânga lui Mocioalca și Hurduzeu dar odată cu alegerea mea la județ a început si schimbarea in esență a acestei administrații si implicit a județului Caraș Severin.

A accepta acest lucru si eventual coordonarea serviciului de asistență socială tot de către acesta ar insemna ca poporul a iesit la vot degeaba.

Nu exista presiuni politice de la nivelul CJ in jos si nici macar o eventuală recomandare chiar a primului ministru nu ar ajuta la nimic.

Așadar recomand conducerii județene a PMP să nu piardă timpul cu solicitări nerealizabile si sa se focuseze pe lupta împotriva stângii in CS pt a realiza alianțe cu partidele de dreapta pe la primarii si astfel a se putea trece la munca atât de necesară îmbunătățirii vieții Carasenilor.

Țineți minte domnilor de la PMP de ce s-a întâmplat în județ cu alianta USR-PLUS si haideți să nu mai umilim inca un partid de dreapta cu gândul la alianta toxică din trecut alături de PSD-isti”, scrie Romeo Dunca.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.