Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

One-man show-ul 'Springsteen on Broadway' va fi program special al Netflix

www.whats-on-netflix.com
netflix

One-man show-ul „Springsteen on Broadway” va fi program special al Netflix din 15 decembrie, ultima seară în care muzicianul american va prezenta spectacolul la teatrul Great White Way, scrie news.ro.

Ted Sarandos, COO al Netflix, a transmis într-un comunicat: „Suntem încântaţi să îl aducem pe Bruce Springsteen - un maestru povestitor - la Netflix în acest one-man show istoric. Această experienţă deschizătoare de drumuri sfidează graniţele teatrului, concertelor şi filmului şi va oferi publicului nostru o privire profundă asupra unuia dintre simbolurile culturale ale timpurilor noastre”.

Spectacolul „Springsteen on Broadway” a avut premiera în octombrie 2017. Reprezentaţiile de până acum au fost ţinute cu casa închisă, iar seria a fost extinsă de trei ori. În total, vor fi 236 de reprezentaţii ale show-ului de două ore în care Springsteen cântă la chitară acustică şi pian.

Citește și: Brad Pitt și Leonardo DiCaprio au refuzat să joace în 'Brokeback Mountain'

„Scopul acestui film este de a aduce publicului spectacolul intact şi complet”, a spus managerul lui Springsteen, Jon Landau, citat de Variety.

Netflix va lansa programul la nivel global.

Bruce Springteen este scenarist, regizor şi producător al spectacolului în care apare şi soţia lui, cântăreaţa Patti Scialfa. În luna iunie, muzicianul a fost recompensat cu un premiu Tony special pentru acest spectacol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.