Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Onoarea și etica au ținut doar câteva ore - Consilierul USR PLUS care avea afaceri cu un primar din același partid și-a retras demisia

demisie

Consilierul local USR PLUS, Iulian Huşanu, care a anunţat marţi că demisionează din partid şi implicit din Consiliul Local Iaşi, a revenit asupra deciziei, el justificându-şi ultima intenţie pe pagina sa de socializare.

"Având în vedere mesajele primite de la foarte mulţi colegi din USR-PLUS, am decis să reevaluez momentul oficierii demisiei. Ca urmare, rămân deocamdată membru de partid, şi, mai mult decât atât, voi consilia şi pe alţi colegi pentru ca să nu se mai repete trecutul. Reconfirm retragerea din toate intenţiile de colaborare cu Primăria Mirceşti, deşi tot ce am făcut a fost legal, şi spre ajutorul comunităţii respective. Îmi pare rău pentru ei, vor trebui să se descurce cumva astfel încât campania de vaccinare să nu sufere. Iar PUZ-ul rămâne un drept legal al familiei mele", a scris miercuri consilierul USR PLUS Iulian Huşanu, într-o postare, potrivit Agerpres.

Reacţia survine după ce reprezentanţii USR PLUS Iaşi au anunţat, marţi, prin intermediul unui comunicat de presă, că Iulian Huşanu a demisionat din partid şi din Consiliul Local Iaşi.

"Transparenţa şi corectitudinea sunt principalele valori care ghidează activitatea aleşilor locali USR PLUS. Atunci când proiectele personale interferează cu activitatea politică, aceste valori sunt cele care dictează drumul către o decizie corectă. Demisia colegului nostru este un gest de onoare şi etică. Iulian Huşanu este un antreprenor de succes, cu multe proiecte personale importante pentru comunitate. Îi mulţumim pentru toate eforturile depuse până acum în activitatea de consilier şi îi dorim mult succes în proiectele viitoare pentru Iaşi", anunţa marţi, prin intermediul unui comunicat de presă, deputatul Filip Havârneanu, liderul Organizaţiei Iaşi a USR PLUS.

Înainte de anunţarea demisiei lui Iulian Huşanu, în presa locală a apărut un articol potrivit căruia acesta avea afaceri cu instituţii de stat, inclusiv cu primăria Mirceşti condusă de un coleg de partid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.