Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ONU: Două experte vor da publicităţii luni concluziile la care au ajuns în cazul Navalnîi

ONU

Organizaţia Naţiunilor Unite a anunţat că două experte vor da publicităţii luni concluziile unei investigaţii cu privire la cazul opozantului regimului Putin, Aleksei Navalnîi, transmite Reuters.

Opozantul rus a fost arestat la Moscova în luna ianuarie, la întoarcerea din Germania unde a urmat un tratament medical după ce a fost otrăvit cu ceea ce multe ţări occidentale susţin că a fost un agent chimic ce afectează sistemul nervos, folosit de armata rusă.

Agnes Callamard, expert ONU în asasinate şi Irene Khan, expert ONU în libertatea de opinie şi de exprimare, îşi vor face publice concluziile cu privire la ancheta lor în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc luni, la Geneva (15:00 GMT).

Conform informaţiilor difuzate duminică de agenţiile de presă care citează ca sursă o comisie publică de apărare a drepturilor deţinuţilor, Aleksei Navalnîi a ajuns într-o colonie penitenciară care se află la circa 100 de km de Moscova.

Avocatul celui mai cunoscut opozant rus, Leonid Volkov, anunţase anterior, în cursul zilei de duminică, pe reţelele sociale că familia şi avocaţii nu au fost informaţi unde se află Aleksei Navalnîi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.