Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Openul Serbiei se va juca fără spectatori în acest an

tenis

Fanii nu vor avea acces în tribune la ediţia 2021 a Openului Serbiei la tenis (19-25 aprilie) de la Belgrad, a anunţat organizatorul turneului, Djordje Djokovic, fratele liderului mondial ATP, citat de Reuters.

Anul trecut la evenimentul Adria Tour, organizat de Novak Djokovic şi Djordje Djokovic în Serbia şi Croaţia, meciurile de la Belgrad au fost urmărite de circa 4.000 de fani, dar circuitul a fost suspendat din cauza mai multor cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul jucătorilor, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Surpriză la Miami Open - Tânărul italian de 19 ani, Jannik Sinner, s-a calificat în final turneului de tenis

''Din nefericire, nu vom avea fani în acest an pentru că suntem într-o perioadă dificilă cu multă lume care contractează virusul zilnic. Este un an foarte dificil pentru toată lumea şi restricţiile au dus la multe accidentări. Din păcate, Borna Coric şi Stan Wawrinka au trebuit să se retragă, dar avem încă o participare puternică'', a declarat Djordje Djokovic, organizatorul turneului ATP 250 de la Belgrad, pentru televiziunea Nova S.

Printre jucătorii aşteptaţi la Openul Serbiei se numără Novak Djokovic, Dominik Thiem, Gael Monfils, Aslan Karaţev şi Dusan Lajovic.

Openul Serbiei s-a desfăşurat iniţial între 2009 şi 2012 la complexul sportiv pe zgură al lui Novak Djokovic din Belgrad, înainte de a fi întrerupt din cauză că nu au putut fi atraşi jucători de top.

Turneul, folosit de Djokovic şi alţi jucători pentru o ultimă verificare înainte de Roland Garros, revine în acest an la Belgrad, înlocuind Openul Ungariei care s-a jucat între 2017 şi 2019. Novak s-a impus de două ori la Belgrad, în 2009 şi 2011.

Turneul ATP de la Belgrad va fi urmat de un turneu WTA, o premieră pentru Serbia, la mijlocul lunii mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.