Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Operațiune de AMPLOARE a DIICOT: Traficant de droguri, prins la vamă cu peste trei kilograme de cannabis

diicot

Trei bărbati au fost prezentati, astazi, instantei cu propunerea de arestare preventiva fiind acuzati de trafic de droguri de risc în formă şi introducere în țară de droguri de risc.

"S-a reţinut faptul că, în data de 28.01.2019, inculpatul I.M.I. a fost depistat în flagrant în timp ce introducea în România, prin vama Giurgiu, cantitatea de 3106, 4 grame cannabis. În aceeași zi, inculpatul P.A. a fost depistat în flagrant în trafic, pe DN 24, pe raza localității Crasna, judeţul Vaslui, având asupra sa, în vederea comercializării, cantitatea de 430 grame cannabis și 177 grame rezină de cannabis precum și obiecte și instrumente folosite în consumul de droguri și comercializarea drogurilor.

Totodată, s-a stabilit faptul că, în perioada decembrie 2018 –28.01.2019, inculpatul T.G.R., în mod repetat și în baza aceleiași rezoluții infracționale, a procurat, deținut, pus în vânzare, fără drept, droguri de risc de tip cannabis și hașis, raza municipiului Vaslui, înlesnind totodată activitatea infracțională a inculpatului I.M.I., respectiv introducerea în România, din Republica Elenă - Atena și transportul cantității de 3106,4 grame cannabis în data de 28.01.2019.

Citeste si S-a inventat 'mita inevitabilă' - Ministrul rus de Justiție vrea să dezincrimineze luarea de mită în circumstanțe excepționale

În data de 28.01.2019 s-au pus în executare 5 mandate de percheziție domiciliară, din care 4 pe raza mun. Bârlad și una pe raza mun. Târgu Mureș, în urma cărora au fost ridicate mai multe bunuri , dintre care droguri de risc și instrumente folosite pentru consumul și comercializarea drogurilor (grinder, cântar).

Astfel, cu ocazia activităților desfășurate în data de 28.01.2019 a fost depistată și retrasă de pe piața drogurilor cantitatea totală de 3540 grame cannabis și 177 grame rezină de cannabis și a fost ridicată suma de 1357 lei", transmite DIICOT.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.