Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Operațiune în forță - Jandarmii au TRAS FOCURI DE ARMĂ după ce au fost atacați cu un TOPOR de un bărbat

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam jandarmi piața victoriei

Jandarmii gălățeni au tras două focuri de armă pentru a opri un tânăr care i-a atacat cu un topor. Incidentul s-a produs în orașul Tecuci în timp ce jdarmii încercau să aplaneze un scandal izbucnit într-o familie, conform Mediafax.

Un tânăr din orașul Tecuci a atacat, duminică noaptea, patrula de jandarmi cu un topor.

Citește și: O fostă OPERATOARE 112 face PRAF SISTEMUL, după ce Alexandra a fost LĂSATĂ SĂ MOARĂ: 'Azi aș pleca din sistem, mi-e rușine'

Oamenii legii au fost trimiși la fața locului pentru a opri un scandal izbucnit între tânăr și unchiul său. Jandarmii au fost nevoiți să tragă două focuri de avertisment pentru oprirea agresorului.

„Duminică, în jurul orei 22.30, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de ordine publică pe raza municipiului Tecuci a fost direcţionat de către Dispeceratul Poliţiei Tecuci la o adresă din localitate, unde era semnalat un scandal. La faţa locului, jandarmii au găsit persoanele recalcitrante, unchi şi nepot, care se acuzau reciproc de acţiuni agresive, unul împotriva celuilalt. Înfuriat de prezenţa oamenilor legii, tânărul a ieşit din curtea imobilului cu un topor şi s-a repezit asupra echipajului, moment în care unul dintre jandarmi a folosit armamentul din dotare, executând un foc de avertisment în plan vertical. Lovitura de topor a fost blocată, cu braţul, de către jandarm, iar în acelaşi timp acesta a executat un al doilea foc de avertisment”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Galați.

În timpul intervenției nu au fost persoane rănite.

La final, agresorul a fost imobilizat de către jandarmi, încătuşat și dus la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.