Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opera Naţională Română Iaşi a pregătit zece evenimente pentru public în luna iunie

spectacol pensionari

Opera Naţională Română Iaşi a pregătit zece evenimente pentru public în luna iunie, primele reprezentaţii având loc la finalul săptămânii viitoare, conform agerpres.

Astfel, sâmbătă, 5 iunie, e programată Gala Copiilor şi a doua zi, baletul romantic ''Giselle'', de Adolphe Adam, care va putea fi urmărit şi pe 19 iunie, anunţă Opera Naţională Iaşi.

Pe 20 iunie, copiii au posibilitatea de a se bucura de un spectacol de balet special gândit pentru ei - ''Albă ca Zăpada''.

Recenta colaborare stabilită de Opera ieşeană cu Universitatea Naţională de Arte ''George Enescu'' din Iaşi are ca rezultat şi programarea spectacolului ''Directorul de teatru'', pe 7 şi 8 iunie.

Iubitorii operelor lui Mozart sunt aşteptaţi pe 10 iunie la o nouă întâlnire cu ''Don Giovanni'' şi pe 23 iunie va avea loc o nouă premieră - ''Don Pasquale'', de Gaetano Donizetti.

Pe lângă aceste opt evenimente, care vor fi organizate în Sala Mare, Opera ieşeană propune publicului şi două reprezentaţii în aer liber, în Parcul Teatru Cub. Acestea vor avea loc pe 13 iunie, când e programată o Gală de Operă, şi pe 28 iunie, când vor putea fi ascultate arii din coruri celebre.

Biletele de intrare la spectacolele lunii iunie pot fi achiziţionate de pe site-ul operaiasi.ro şi de la Agenţia Operei, situată în foaier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.