Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Operaţie de şase ore la Spitalul Judeţean Arad, pentru a reda mobilitatea unui bărbat de 30 de ani, rănit într-un accident rutier

medici operatie

Medicii Spitalului Judeţean Arad au intervenit, timp de şase ore, pentru a reda mobilitatea unui bărbat de 30 de ani, rănit într-un accident rutier. Pacientul a ajuns la sputal în stare gravă, cu multiple fracturi, potrivit news.ro.

”Intervenţie de aproximativ şase ore pentru a reda mobilitatea unui tânăr de 30 de ani, victima unui accident rutier! Tânărul, transportat de urgenţă, cu elicopterul SMURD, a fost examinat de medicii din UPU şi diagnosticat cu fracturi la nivelul gambelor, omoplatului şi bazinului”, au transmis, vineri, reprezentanţii Spitalului Judeţean Arad.

Aceştia au explicat că  medicii de gardă din Secţia Clinică Ortopedie şi Traumatologie au intrat de urgenţă în sală, pentru a salva picioarele pacientului.

”Oasele fracturate, de la nivelul gambelor, au necesitat fixare (osteosinteză) cu tije şi şuruburi. Mai apoi a fost necesară intervenţia chirurgicală a medicului plastician pentru a opera o plagă la mână”, au mai transmis specialiştii spitalului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.