Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Operațiune de căutare a migranților la Sankt-Petersburg: Poliția va răscoli orașul pentru a-i găsi pe microbiștii străini veniți la Euro-2020

euro 2020

La Sankt-Petersburg se va derula o amplă operațiune de căutare a migranților. Concret, săptămâna viitoare, forțele de poliție vor răscoli orașul pentru a-i găsi pe microbiștii străini veniți în Rusia la Euro-2020 și care nu au părăsit țara la timp, scrie publicația Vzgliad.

Fan ID a primit aproape 18.000 de străini. Ar fi putut intra mai puțini în Rusia, dar și mai puțini ar fi putut pleca din țară. Toți fanii străini ar fi trebuit să părăsească Rusia nu mai târziu de data de 13 iulie.

Problema este că a-i găsi pe respectivii cetățeni străini după pașaport nu este posibil, motiv pentru care, luni, Capitala de nord a Rusiei va fi minuțios cercetată. O atenție deosebită va fi acordată pensiunilor, hotelurilor și camerelor închiriate.

În plus, hotelurile în care printre locatari se află străini a căror prezență în Rusia este posibilă doar în baza Fan ID-ului, riscă amenzi în temeiul articolului 18.9 din Codul Administrativ al Rusiei. De altfel, și microbiștii din alte țări încalcă legislația privind imigrația.

Campionatul European de Fotbal s-a desfășurat în perioada 11 iunie – 11 iulie, în 11 orașe. Echipa Rusiei a jucat în faza grupelor cu Belgia (12 iunie, Sankt-Petersburg), Finlanda (16 iunie, Sankt-Petersburg) și Danemarca (21 iunie, Copenhaga). La Sankt-Petersburg, meciurile s-au desfășurat pe ”Gazprom Arena”, care, în total, a găzduit șapte astfel de confruntări pe gazonul verde, în cadrul Euro-2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.