Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Operaţiune de căutare în Germania în urma unui atac cu posibilă motivaţie islamistă

terorism

Poliţia germană a început duminică o operaţiune de căutare la nivel naţional după ce un bărbat a fost atacat şi înjunghiat în timp ce se afla în maşina sa în oraşul Stolberg din landul Renania de Nord-Westfalia, relatează agenţia DPA, potrivit Agerpres.

Victima, în vârstă de 23 de ani, conducea cu viteză redusă după miezul nopţii de sâmbătă spre duminică, atunci când un individ a deschis portiera maşinii sale şi l-a înjunghiat în braţ. Rănile sale sunt serioase, dar viaţa nu îi este în pericol.

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

Potrivit relatărilor din două ziare germane, atacatorul ar fi strigat ''Allahu akbar''. Poliţia din oraşele Koln şi Aachen nu a confirmat, dar nici nu a negat aceste relatări ale publicaţiilor Bild şi Aachener Zeitung.

Atacatorul a reuşit să fugă de la locul faptei, iar în prezent el este căutat şi se desfăşoară o investigaţie cu privire la motivaţia atacului, afirmă un purtător de cuvânt al poliţiei din Aachen.

''În acest moment nu putem exclude extremismul islamist ca motiv'' al atacului, a declarat la rândul său un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne din landul Renania de Nord-Westfalia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.