Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Operațiune de salvare a unui turist blocat în abruptul Cheile Galbenei

salinaturda.ro
cheile turzii

Salvamontiştii din Bihor intervin, joi, pentru recuperarea unui turist blocat în abruptul Cheile Galbenei, la circa 15 m înăltime de gura Izbucului Galbena. Pentru a evita o porţiune dificilă, turistul s-a îndepărtat de traseul turistic, ajungând într-o zonă periculoasă, potrivit news.ro.

”Acţiune de salvare, în desfăşurare! Patrulele Salvamont-Salvaspeo Bihor, care asigură permanenţa în zonele Vârtop şi Padiş, intervin pentru salvarea unui turist blocat în abruptul Cheile Galbenei, la circa 15 m înăltime de gura Izbucului Galbena. În încercarea de a evita porţiunea mai dificilă (din punct vedere fizic şi al agilităţii necesare), unde accesul se face pe cabluri şi lanţuri, imprudentul turist a părăsit traseul turistic încercând să ajungă la poteca din marginea superioară a abruptului drept al Cheilor Galbenei”, a transmis, joi, Salvamont România.

Salvamontiştii au precizat că, la mijlocul abruptului, turistul a alunecat, oprindu-se din alunecare la baza unui trunchi de copac, la circa 15 metri de fundul stâncos al albiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.