Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Operațiune fulger a Poliției și DIICOT - Traficanți cu un kilogram de droguri, săltați în flagrant

Mediafax.ro
Canabis

Cinci persoane au fost reţinute de procurorii DIICOT Ploieşti într-un dosar de trafic de droguri de risc şi mare risc, după ce o parte a membrilor grupării au fost prinşi în flagrant având asupra lor un kilogram de cannabis pentru comercializare.

Conform unor comunicate emise, duminică, de DIICOT şi Poliţia Prahova, anchetatorii au desfăşurat o acţiune pentru destructurarea unei grupări infracţionale formată din cinci persoane implicate în traficul de droguri de risc şi de mare risc pe raza judeţului Prahova.

Astfel, trei persoane asupra cărora a fost descoperită cantitatea de un kilogram de canabis destinată comercializării au fost prinse în flagrant, iar ulterior au fost efectuate şase percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost indisponibilizate aproximativ 170 de grame de cannabis, 5 grame de cocaină, 7 grindere şi bunuri folosite la ambalarea şi porţionarea drogurilor. De asemenea, au mai fost ridicate şi 4 telefoane mobile, precum şi 3.150 de lei, 50 de euro şi 20 de franci elveţieni.

"Începând cu luna ianuarie a.c., poliţiştii au documentat activitatea unei grupări infracţionale formată din cinci persoane, ce ar fi fost specializată în traficul de droguri de risc şi mare risc, în judeţului Prahova. Din cercetări a reieşit că persoanele în cauză, cu vârstele cuprinse între 22 şi 38 de ani, ar fi comercializat cantităţi de cannabis şi cocaină, drogurile fiind destinate către consumatori din municipiul Ploieşti", spun sursele citate.

Cinci persoane cu privire la care există suspiciunea rezonabilă că erau implicate în traficul de droguri au fost reţinute în acest dosar, fiind sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Prahova cu propunere de luare a măsurii arestului preventiv.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul BCCO Ploieşti şi al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "Matei Basarab" Ploieşti.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.