Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Operațiune fulger în Rusia - Percheziții la domiciliile membrilor Congresului Deputaților Poporului din cinci regiuni

Ilya ponomarev

În cinci regiuni ale Federației Ruse sunt efectuate percheziții domiciliare la membrii Congresului Deputaților Poporului (CDP), creat de politicianul rus Ilia Ponomarev (declarat de Ministerul rus al Justiţiei drept agent străin în Federația Rusă), relatează o serie de canale de Telegram, conform Rador.

Percheziţii şi o serie de măsuri de investigații au loc la reședințele membrilor Partidului politic IABLoko, Galina Filcenko, Nodari Hananaşvili și a membrului Partidul Comunist din Rusia, care este profesor asociat la Universitatea de Stat din Moscova, Mihail Lobanov. Potrivit anchetatorilor, suspecții au luat parte la reuniunile Congresului Deputaților Poporului, iar la una dintre aceste reuniuni a fost adoptată, în mod special, așa-numita nouă Constituție a Federației Ruse.

Procuratura Generală a Federației Ruse a recunoscut organizația poloneză Congresul Deputaților Poporului ca fiind indezirabilă. Se subliniază faptul că printre obiectivele Congresului Deputaților Poporului a fost enumerată preluarea cu forța a puterii în Rusia

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.