Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Operațiunea întoarcerea la matcă: Tabăra Cîțu începe negocierile 'la bucată' cu oamenii lui Orban (surse)

Inquam Photos / Octav Ganea
citu orban

Tabăra Cîțu din PNL vrea să profite de răgazul oferit de președintele Klaus Iohannis pentru conturarea unei noi majorități parlamentare. Până să încerce negocieri cu alte partide, liderii PNL discută cu oamenii din tabăra Orban, pentru a-i convinge să susțină în parlament viitoarele propuneri.

Potrivit unor surse din PNL, oamenii lui Cîțu se întâlnesc în aceste zile cu parlamentarii lui Orban. Au fost desemnați astfel mai mulți negociatori, fiecare fiind responsabil de negocierea cu doi sau trei oameni din tabăra Orban. Se dorește obținerea susținerii pentru un guvernul Cîțu 2.

Din calculele taberei Cîțu, dintre cei 40 de parlamentari care sunt în tabăra Orban, ar mai rămâne alături de fostul premier doar 8-10 oameni.

Amintim că un grup de 41 de liberali au transmis marți o scrisoare prin care arată că se delimitează de cei care se fac răspunzători de criza politică ce a dus la căderea Guvernului Cîțu și susțin că Ludovic Orban trebuie numit premier, pentru că este capabil să negocieze refacerea coaliției.

Liberalii care au semnat documentul spun că cea mai potrivită persoană, „capabilă să negocieze refacerea coaliției de guvernare și să conducă Guvernul în calitate de prim-ministru” este Ludovic Orban.

Scrisoarea integrală, AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.