Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Operațiunile de căutare ale dispăruților pe brațul Borcea au fost întrerupte după căderea întunericului

Ministerul pentru IMM
pompieri ISU barca

Cele două persoane dispărute luni în apele braţului Borcea nu au fost găsite până la lăsarea serii, iar căutările vor fi reluate marţi dimineaţa, la prima oră, fiind solicitat şi sprijinul unei echipe de scafandri de la ISU Bucureşti-Ilfov, a anunţat Biroul de presă al ISU Ialomiţa, potrivit Agerpres.

O barcă în care se aflau patru bărbaţi s-a răsturnat, luni, pe braţul Borcea, în localitatea Vlădeni, două persoane, de 42 de ani, respectiv 48 de ani, fiind date dispărute.

Citește și: Daniel Funeriu, un nou derapaj grav la adresa lui Tudor Gheorghe: ‘Când l-am atacat pe mizerabilul rapsod’

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Ialomiţa, slt Ani Cercel, în jurul orei 13,35, printr-un apel la 112 a fost solicitat sprijinul pompierilor, întrucât pe malul Borcea, localitatea Vlădeni, o barcă în care se aflau patru bărbaţi s-a răsturnat şi doar doi dintre aceştia au reuşit să se salveze.

"La locul intervenţiei s-au deplasat de urgenţă patru echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Slobozia şi Staţiei de Pompieri Feteşti, cu două bărci pneumatice, o autospecială de stingere, o autospecială SMURD şi un echipaj SAJ Ialomiţa. S-a acordat primul ajutor medical celor două persoane cu vârste de aproximativ 36 ani şi respectiv 37 ani, de echipajele medicale de la locul intervenţiei, ulterior persoana de aproximativ 36 ani a fost preluată şi transportată de echipajul SAJ la spitalul Municipal din Feteşti, cealaltă persoană după examinare a refuzat transportul la spital", a precizat reprezentantul ISU Ialomiţa, care a adăugat că au început operaţiunile de căutare a celorlalţi doi bărbaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.