Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Operatorii de televiziune din Franța vor să se alieze împotriva platformelor de streaming

televizor televiziune

Operatorii de televiziune din Franţa şi Europa trebuie să încheie alianţe pentru a putea răspunde la creşterea concurenţei venită din partea platformelor de streaming precum Netflix Inc., a declarat preşedintele Consiliului de Administraţie de la M6 Metropole Television, Nicolas de Tavernost, într-un interviu acordat publicaţiei Le Journal du Dimanche, preluat de Bloomberg.

Potrivit lui Tavernost, cooperarea între marile posturi de televiziune este cel mai important subiect pentru următorii cinci ani şi pentru acest lucru este nevoie de o modificare a reglementărilor franceze şi europene. Organismele de reglementare sunt "deosebit de stricte" când vine vorba de supervizarea demersurilor pentru crearea unor servicii de tip "video on-demand" (conţinut video la cerere - n. r.) lansate de M6 şi rivalii săi francezi, a apreciat de Tavernost.

În prezent nu există planuri pentru o alianţă între M6 şi rivalul Television Francaise 1 SA, a precizat el pentru Le Journal du Dimanche, adăugând că este nevoie de o alianţă între grupurile franceze dacă se doreşte ca Franţa să îşi păstreze poziţia competitivă pe plan internaţional.

În ultimele săptămâni, cheltuielile cu publicitatea pentru televiziune şi radio s-au îmbunătăţit după ce au scăzut foarte mult în perioada crizei coronavirusului, a spus Nicolas de Tavernost. Potrivit acestuia, M6 are perspective bune, în cazul în care criza nu se înrăutăţeşte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.