Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OPINIE Imunizarea colectivă prin Omicron, NOUA MINCIUNĂ a specialiștilor plătiți GRAS de Big Pharma

dcnews.ro
bani spaga mita

Din ce în ce mai multe voci din domeniul medical, și nu numai, anunță că anul 2022 va aduce finalul pandemiei. Noua tulpină, Omicron, una despre care specialiștii spun că nu produce forme grave, însă că se transmite masiv, promite să ducă la imunizarea în masă. Lucru care, dacă îl analizăm logic, nu poate fi decât o minciună pentru că vine să contrazică tot "adevărul" care ni s-a spus până acum despre vaccinare!

Timp de doi ani de zile, populația de pe întreaga planeta a fost informată de specialiști, medici, care, culmea, toți au contracte cu comisioane grase livrate de Big Pharma, că imunitatea naturală nu ajuta prea mult. Că și dacă am avut boala e nevoie să ne vaccinăm, fiindcă anticorpii naturali nu durează” Dacă ne uităm la regulile privind certificatul verde, vedem că durata imunității naturale este de 180 de zile. Lucru contrazis de datele prezentate zilnic în bilanț. România are peste 1.700.000 de cetățeni vindecați de coronavirus, din care doar circa 11.000 sunt reinfectați, asta în condițiile în care diagnosticarea se face cu teste care au o marjă de eroare. Cele rapid nu depistează virusul în mod obligatoriu și cele PCR nu au fost create pentru asta, a spus-o chiar inventatorul lor. Practic, dacă imunitatea naturală ar dura numai 180 de zile, numărul reinfectaților ar trebui să fie mult mai mare. Ca dovadă că durata de 180 de zile e o minciună.

Ținând cont de toate aspecte, vine întrebarea logică, cum ne putem imuniza prin Omicron, dacă imunitatea naturală durează doar 180 de zile! Și mai ales dacă Omicron fiind o formă ușoara, produce, logic, o imunizare superficială cu puțini anticorpi! Dar specialiștii au găsit răspunsul. E vorba de  limfocitele T, ele asigură de fapt imunitatea, nu anticorpii așa cum aceiași specialiști spuneau! Cu alte cuvinte, specialiștii care au făcut bani grei din testarea anticorpilor și prostirea populației cu imunitatea prin anticorpi vin acum să ne spună că de fapt suntem protejați de limfocitele T. Asta nu ar fi o problemă, doar că exact asta spuneau TOȚI medicii anitivacciniști ostracizați în ultimii doi ani că mint populația. Cu alte cuvinte, medicii specialiști plătiți de Big Pharma au ajuns să spună ce spuneau antivacciniștii. Nu o fi nimic în neregulă aici?

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.