Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opoziția le declară 'război' lui Dragnea și Tăriceanu și o atenționează pe Dăncilă: 'Să le explice românilor cum vor ieşi din minciunile şi bâlbele'

PNL

PNL a anunţat vineri că va face orice pentru a se opune "demersurilor anti-româneşti şi anti-occidentale ale trupei conduse de Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu”, iar premierul Dăncilă va trebui să explice cum va implementa programul de guvernare. Liberalii mai spun că Guvernul trebuie să explice şi "bâlbele” cu Formularul 600 şi impozitul progresiv.

"Este tot mai clar faptul că Dragnea şi vasalii săi din PSD şi ALDE vor forţa în Parlament şarje decisive pentru capturarea statului, îngenuncherea întreprinzătorilor privaţi, a celor cu profesii liberale şi a oricui va îndrăzni să-i conteste, precum şi pentru subordonarea politică a Justiţiei. În acelaşi timp, pentru a deturna atenţia, vor declanşa noi campanii de dezinformare şi le vor continua pe cele începute”, anunţă PNL, conform News.ro.

Citește și: Descoperire explozivă în dosarul 'Microfonul': Cine sunt cei care au găsit dispozitivul în casa ministrului Carmen Dan

Liberalii mai spun că au datoria de a se opune tutoror "demersurilor anti-româneşti şi anti-occidentale ale trupei conduse de Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu”.

De asemenea, aceştia au anunţat că îi vor cere socoteală premierului Viorica Dăncilă referitor la Formularul 600 şi la impozitul progresiv.

"Vom cere socoteală premierului şi fiecărui ministru din guvernul de marionete impus de Dragnea. Să le explice românilor, în comisii şi de la tribuna Parlamentului, cum vor ieşi din minciunile şi bâlbele cu Formularul 600 şi sistemul de impozitare progresiv, de ce au amânat marile promisiuni, cum şi cu ce costuri vor realiza măreţul program de guvernare pe care doamna Dăncilă îl citeşte mecanic de pe o foaie”, mai anunţă PNL.

Citește și: CTP, atac NECRUȚĂTOR la adresa șefei DNA, după clasarea dosarului 'Microsoft': 'Dacă nu iese acum şi DNA nu reuşeşte să extirpe această tumoare...'

PNL mai afirmă că îşi va susţine în continuare proiectele de debirocratizare, menite să ajute patronii şi angajaţii şi vor "repara nedreptăţile făcute de Guvernul PSD-ALDE comunităţilor locale”.

“Avem obligaţia să ne luptăm pentru proiectele noastre de lege, în comisii şi în plen. Sunt proiecte care, printre altele, vin în sprijinul patronilor şi angajaţilor din sectorul privat, dau soluţii pentru debirocratizarea reală a instituţiilor cu care cetăţenii vin în contact, instituie măsuri pentru transparenţă şi corectitudine în achiziţiile publice, repară nedreptăţile făcute de Guvernul PSD-ALDE comunităţilor locale (diminuarea sumelor alocate administratiilor locale din impozitul pe venit), îi ajută pe pensionarii încadraţi în gradul I sau II de invaliditate”, afirmă liberalii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.