Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descoperire explozivă în dosarul 'Microfonul': Cine sunt cei care au găsit dispozitivul în casa ministrului Carmen Dan

Inquam Photos / George Calin
carmen dan pg

Descoperiri incendiare în dosarul "Microfonul". Potrivit unor surse, Carmen Dan nici nu era acasă în acel moment, ci sora sa, care ar fi fost persoana audiată de procurori.

Conform Realitatea TV, unul dintre cei care i-au făcut ”verificarea” ar fi Cătălin Coman, fost ofițer în MAI, până în 2016, când s-a pensionat. Ar fi fost lucrător și la DIPI și la SRI.

Citește și: Un lider al Opoziției 'amenință' PSD-ul cu REVOLUȚIA în fața Parlamentului: 'Vom aduce şi un milion de români pentru a-i convinge pe cei din PSD' - VIDEO

Celălalt, potrivit surselor, este ginerele unui fost șef adjunct al DIPI, pe nume Bercaru.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, la finalul anului trecut, că a descoperit în locuinţa sa un dispozitiv de înregistrare şi că a sesizat în acest caz poliţia. Carmen Dan a precizat că a găsit dispozitivul de înregistrare audio în momentul în care a vrut să-şi pună telefonul la încărcat în priză, iar masca prizei s-a desprins.

Citește și: Un fost ministru din echipa lui Mihai Tudose dă cărțile pe față despre TENSIUNILE dintre Liviu Dragnea şi Niculae Bădălău

"Am avut o surpriză neplăcută, am găsit un dispozitiv în locuinţa mea, un dispozitiv e înregistrare audio. E locuinţa în care locuiesc cu chirie. Se afla într-o priză. Vorbim de identificarea unui dispozitiv de înregistrare în spaţiul privat. E vorba de locuinţa mea, lucrurile sunt destul de grave. Eu am procedat cum este normal şi legal, când am identificat acest dispozitiv am sesizat poliţia, mi s-a comunicat că s-a înregistrat un dosar penal pentru violare de domiciliu şi violarea vieţii private. Există un număr de înregistrare la Parchetul General”, a declarat Carmen Dan la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.