Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opoziția moldoveană acuză Puterea ca pregătește un nou val de percheziții și arestări

Parlamentul Republicii Moldova
Marina Tauber

Guvernarea PAS vrea să împiedice cu orice preț organizarea mitingului pentru „O viața nouă”, care va avea loc duminică, 19 iunie, și pregătește un nou val de presiuni.

Anunțul a fost făcut de vicepreședintele Partidului „Șor”, deputatul Marina Tauber, în cadrul unui live pe pagina sa de Facebook, transmite Unimedia.

Tauber a mai declarat că urmează să fie arestată, percheziționată și că vor fi aplicate diverse măsuri represive asupra colegilor săi de partid.

„Conform informațiilor pe care le-am primit recent, în contextul protestului din 19 iunie și din cauza că la acest protest pașnic va veni toată țara, eu voi fi arestată mâine sau, probabil, vor fi efectuate percheziții.

De asemenea, vor fi aplicate alte măsuri în ceea ce privește și alți membri ai echipei noastre. Mâine veți asista la un nou show, care va arăta care este prețul luptei partidelor de opoziție în țara noastră”, a menționat Marina Tauber.

Potrivit Marinei Tauber, guvernarea PAS recurge la astfel de acțiuni, deoarece se teme de protestele masive și de furia cetățenilor.

„Noi deja ne-am obișnuit să trăim în presiune, motiv pentru care tratăm lucrurile cu calm. Vreau, însă, ca toată țara să știe că guvernarea PAS se teme.

De fapt, dragi cetățeni, ei se tem de furia dumneavoastră, și de faptul că veți fi mulți, foarte mulți și această guvernare înțelege că-i vine sfârșitul.

Mă adresez celor de la PAS care utilizează Procuratura și alte instituții drept o bâtă politică. Ilan Șor, Marina Tauber ,Partidul „ȘOR” și cetățenii care își doresc o viață nouă, nu au nicio vină. Voi sunteți de vină pentru ceea ce se întâmplă în țară.

O să plecați de la guvernare și veți fi dați jos de poporul Republicii Moldova”, a mai adăugat Tauber.

În final, deputatul Marina Tauber a afirmat că indiferent de evenimentele care vor avea loc, protestul din 19 iunie va fi organizat și că toată lumea este îndemnată să iasă în stradă.

„Noi nu ne temem de presiuni, nu ne speriați, protestul de duminică oricum va avea loc. Din numele lui Ilan Șor, vă anunț că vă așteptăm cu drag în Piața Marii Adunări Naționale, la ora 17:00.

În context, voi spune o zicală care este des folosită în domeniul sportului: Meciul va avea loc, indiferent de vreme”, a conchis Marina Tauber.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.