Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oprescu a scăpat de arestul la domiciliu

INTERVIU - SORIN OPRESCU

Primarul suspendat al Capitalei Sorin Oprescu a fost pus sub control judiciar, după ce Curtea de Apel București a admis să suspende măsura arestului la domiciliu, în dosarul în care este trimis în judecată pentru luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu și constituire a unui grup infracțional organizat.

UPDATE: Tribunalul București a admis mai multe cereri și excepții solicitate de Sorin Oprescu și a dat procurorilor un termen de cinci zile să remedieze neregularitățile constatate, informează Agerpres.

Sorin Oprescu nu are voie să părăsească Bucureștiul, să exercite funcția de primar, să îi contacteze pe ceilalți inculpați sau martori din dosar, dar are voie să meargă la Spitalul Universitar de Urgență București, la magazine și farmacii din Sectorul 1, potrivit Agerpres.

Primarul suspendat al Capitalei Sorin Oprescu a fost trimis pe 20 noiembrie în judecată de procurorii DNA pentru luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit și constituire a unui grup infracțional organizat.

În rechizitoriu se arată că la data de 05 septembrie 2015, Sorin Oprescu în calitate de Primar al Municipiului București, în baza unei înțelegeri prealabile cu Popa Bogdan Cornel și Stanca Cristian, a primit de la primul suma de 25.000 euro din totalul de 60.000 euro pretinși în mod necuvenit de cei doi de la administratorii unei societăți comerciale (denunțători în cauză), în legătură cu un contract de execuții lucrări în cadrul Centrului Cultural al Palatelor Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.