Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oprescu susține că Arena Națională are toate aprobările necesare

640px-Sorin_Oprescu_(cc)

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, susține că acoperișul stadionului Arena Națională respectă normele europene și are toate aprobările necesare, deși în prezent este închis pentru că nu are aviz ISU, iar DNA cercetează modul în care a fost construit acoperișul.

"E o poveste chestia cu acoperișul. Este făcut după normele europene. Firma pe care am găsit-o acolo a lucrat foarte bine, nu au existat niciun fel de discuții, toate aprobările au fost luate din timp", a spus Oprescu luni dimineata cand și-a reluat activitatea de medic chirurg la spitalul Universitar, fiind sub control judiciar în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu, potrivit B1 Tv.

În urmă cu aproape două săptămâni, primarul Capitalei, Răzvan Sava, a făcut public contractul de execuție al „Național Arena”. Din contractul inițial a reieșit că, în prima fază,  stadionul primise toate avizele necesare funcționării, pentru schema de execuție cu un acoperiș fix, din tablă. Ulterior au fost semnate două acte adiționale care umflau costul total al stadionului cu aproximativ 200 milioane RON și care prevedeau pentru acesta un acoperiș mobil, neomologat în România. La momentul respectiv s-a hotărât semnarea recepției lucrărilor, deși se știa că avizul de la IGSU nu poate fi primit.

Citește și DNA anchetează construcția Arenei Naționale

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.