Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opt cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore în județul Gorj

Pinterest
coronavirus

Numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 a ajuns, joi, la 475 în judeţul Gorj, cu opt mai multe decât miercuri, a informat purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Daiana Militaru, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, nu mai există persoane în carantină instituţionalizată. Un număr de 436 persoane se află în autoizolare la domiciliu, dintre care 38 au intrat în autoizolare în ultimele 24 de ore, iar 178 au ieşit din autoizolarea la domiciliu.

"Potrivit datelor transmise de Grupul de Comunicare Strategică, la nivelul judeţului Gorj, până în prezent, au fost înregistrate 475 de cazuri confirmate cu COVID-19. Dintre acestea, 230 de persoane sunt vindecate şi externate, iar 12 persoane au decedat. Direcţia de Sănătate Publică Gorj face apel, în continuare, către cetăţeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte normele de conduită sanitară şi distanţare interpersonală, precum şi reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii şi limitării extinderii infecţiilor cu virusul SARS-CoV-2", a transmis Daiana Militaru.

De la începutul pandemiei, la nivelul judeţului Gorj s-au prelevat 5.429 de probe pentru teste, dintre care 179 sunt în aşteptare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.