Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opt persoane au fost reţinute de poliţiştii din Suceava în urma unui scandal în piaţa din Rădăuţi izbucnit cu privire la locurile de vânzare a ciupercilor

politie bun

Opt persoane au fost reţinute de poliţiştii din Suceava, după un scandal provocat în zona Pieţei Agroalimentare din municipiul Rădăuţi, au anunţat joi reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Potrivit sursei citate, cele opt persoane, şase bărbaţi şi două femei, au provocat scandal şi s-au lovit reciproc miercuri, ca urmare a unor neînţelegeri legate de locuri de comercializare a ciupercilor, potrivit Agerpres.

"S-a stabilit că între două grupuri de persoane, din zona rurală arondată municipiului Rădăuţi, a izbucnit un conflict generat de locaţiile şi modul de comercializare a ciupercilor de pădure în piaţa agroalimentară. În acest context, participanţii la agresiune s-au încăierat, au provocat scandal public, tulburând ordinea şi liniştea publică şi s-au lovit reciproc, fără a suferi leziuni care să necesite internare medicală. După exploatarea informaţiilor obţinute în cadrul activităţilor investigative, coroborat cu materialul probator asigura prin activităţile de cercetare penală, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de 8 persoane implicate", au precizat reprezentanţii IPJ Suceava.

Cele opt persoane sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.