Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opt persoane reținute, în urma descinderilor de la traficanții de droguri din Neamț: 1,6 kilograme de cannabis au fost găsite de anchetatori

canabis

Opt persoane au fost reținute după nouă percheziții în județul Neamț, unde procurorii DIICOT și polițiștii au găsit 1,6 kilograme de cannabis. Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț și ai Serviciului de Investigații Criminale Neamț, împreună cu procurori DIICOT Neamț au făcut nouă percheziții domiciliare și nouă percheziții auto, în Piatra Neamț, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și deținere fără drept de droguri de risc, informează Mediafax.

În urma descinderilor, polițiștii au descoperit și ridicat 1,6 kilograme de substanță vegetală, cu aspect de cannabis.

De asemenea, au fost ridicate 10 dispozitive de mărunțit droguri, 2.200 de lei, 800 de euro, două cântare electronice, 19 telefoane mobile, un seif și două pistoale tip airsoft.

În aceeași zi, polițiștii au prind în flagrant delict, în Piatra Neamț, doi bărbați, de 33, respectiv 39 de ani, bănuiți de trafic de droguri.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada martie – octombrie , cei în cauză ar fi comercializat droguri de risc în municipiul Piatra Neamț”, spun polițiștii.

32 de persoane au fost duse la sediul DIICOT Neamț, iar în baza probatoriului administrat, opt persoane, cu vârste cuprinse între 32 și 42 de ani, au fost reținute pentru 24 de ore, acuzate de trafic de droguri de risc și deținere fără drept de droguri de risc.

Magistrații Tribunalului Neamț au decis, marți, arestarea preventivă pentru două persoane, alte cinci sunt arestate la domiciliu, iar o persoană a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.