Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opt sirieni au încercat să intre fraudulos în România din Serbia

imigranti-refugiati-agerpres-465x390

Opt cetăţeni sirieni, cu vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani, care încercau să intre ilegal în România prin zona localităţii Denta, venind pe jos din Serbia, au fost depistaţi, luni, de poliţiştii de frontieră.

Iohannis REFUZĂ parlamentul: O lege importantă, trimisă la reexaminare


''O patrulă formată din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Denta, în cooperare cu jandarmi din localitate, pe timpul executării unei misiuni de supraveghere cu autospeciala cu termoviziune, a observat pe direcţia localităţii de frontieră mai multe persoane care se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre Serbia spre România. Imediat poliţiştii de frontieră au declanşat o acţiune specifică, fiind depistaţi opt bărbaţi care au fost preluaţi şi transportaţi la sediul sectorului pentru cercetări'', precizează un comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră Timişoara, remis luni AGERPRES.

Adrian Năstase, prima reacție după alegerile din Moldova


Potrivit sursei citate, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că sirienii nu deţineau documente de identitate asupra lor, aceştia declarând că au trecut ilegal frontiera din Serbia în România cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, totodată fiind anunţate şi autorităţile sârbe, pentru cercetarea în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.