Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Optimism în PSD: "Dreapta nu sperie pe nimeni"

congres PSD ponta

PSD nu se teme de o mobilizare a dreptei în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. În opinia liderului senatorilor social-democraţi, Ilie Sârbu,  "dreapta nu sperie pe nimeni" aşa cum arată în clipa de faţă. Totodată, Sârbu nu exclude noi alianţe ale PSD cu partide mai mici sau ONG-uri.

Ilie Sârbu se arată optimist în privinţa celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din noiembrie: "N-avem emoţii, pentru că am văzut cum arată dreapta (...). Noi avem sarcina, noi, ca activ al partidului, noi, ca alianţă, să facem ceea ce trebuie să facem în aşa fel încât candidatul nostru în turul doi să nu aibă probleme. Să facem şi anumite alianţe, dacă mai e cazul, cu anumite partide mai mici, ONG-uri, o să vedem".

În opinia senatorului PSD, "aşa cum arată dreapta la ora actuală, nu sperie pe nimeni. Bătălia se dă pe zona de dreapta şi e destul de dură, mai dură decât poate ne aşteptam noi, între candidate care au fost prietene, între candidaţi care au fost în acelaşi partid".

"Oamenii nu sunt foarte convinşi, ai partidului, vorbesc de membri. Nici PNL-ul nu are un entuziasm deosebit, PDL-ul nici atât. N-au o situaţie foarte clară", a mai declarat, la RFI, Ilie Sârbu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.