Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orașele Bacău, Galați și Chișinău vor găzdui seria de concerte Pepiniera, care sprijină artiștii

romanticfm.ro
top muzical

În perioada 24 iunie - 05 septembrie, orașele Bacău, Galați și Chișinău vor găzdui seria de concerte Pepiniera, susținută prin programul Comisiei Europene - Music Moves Europe. Pepiniera înseamnă 18 concerte, prin care organizatorii își propun să susțină trupele tinere, la început de drum.

Melting Dice, Pinholes, Dimitri’s Bats, Rockabella, Adam’s Nest și Sea Section sunt cele 6 trupe care vor urca pe scena Pepiniera și care vor demonstra că muzica lor este pregătită să ajungă și pe afișele marilor festivaluri naționale și internaționale. Cele 18 concerte vor avea loc în aer liber, în grădinile celor 3 locații partenere, iar fanii vor putea susține trupele preferate printr-un sistem de donație, la intrarea în concert, scrie Mediafax.ro.

Codruț Dumitrescu, manager de proiect al seriei de concerte Pepiniera, a declarat că „susținerea din partea Comisiei Europene în acest proiect este extrem de importantă pentru noi și benefică atât pentru trupe, cât și pentru localurile în care se întâmplă concertele. Pe lângă susținerea trupelor și artiștilor la început de drum, ne dorim să creștem calitatea concertelor din țară, construind alături de managerii celor 3 localuri o serie de proceduri și pași în planificare, organizare și comunicare. E nevoie de un ABC comun al industriei, astfel încât să avem standarde cât mai înalte și la nivelul celor europene. ”

Proiectul Pepiniera este fondat de Overground Music și co-finanțat de Comisia Europeană prin proiectul Music Moves Europe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.