Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orașul în care primarul și-a spulberat contracandidații, cu unul din cele mai mari scoruri la nivel naționalOrașul în care primarul și-a spulberat contracandida

pixabay
boom

Marius Constantin, candidatul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), a câștigat un nou mandat de primar în orașul Băicoi, cu unul dintre cele mai mari scoruri înregistrate la nivel național. Marius Constantin a fost ales pentru al doilea mandat cu 77% din voturile valabil exprimate, în condițiile în care prezența la vot la Băicoi a fost peste media națională, cu aproape 50% din alegători prezenți la urne.

Deputatul Grațiela Gavrilescu, președintele PPU (social-liberal) Prahova, spune că Băicoi reprezintă un model de succes în administrația locală, unul care ar putea fi preluat și de alte localități.

„Marius Constantin este un reper național de administrație performantă. Modelul său de succes, care va continua și îi va surprinde pe mulți, ar trebui multiplicat la nivelul întregii țări și am convingerea că în fiecare administrație locală condusă de umaniști se vor obține rezultate comparabile cu cele de la Băicoi”, a precizat Grațiela Gavrilescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.