Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orban A ANUNȚAT pe cine a numit în cea mai tare funcție din Guvern! Antonel Tănase este noul secretar general al Executivului

ludovic orban

Premierul Ludovic Orban l-a desemnat pe Antonel Tănase în funcția de secretar general al Guvernului, anunțând că de ”buna intrare în activitate” a acestuia și a șefului Cancelariei, Ionel Dancă, depinde în mare măsură funcționarea Executivului.

”Vă anunț că am luat decizia de a îl desemna în funcția de secretar general al Guvernului pe dl. Antonel Tănase. De asemenea, de a-l numi în funcția de șef al Cancelariei pe dl. Ionel Dancă. Funcționarea guvernului depinde în mare măsură de buna intrare în activitate a acestor doi conducători de la nivelul Secretariatului General al Guvernului”, a declarat premierul Ludovic Orban la începutul ședinței de guvern.

Citește și: Ludovic Orban provoacă CUTREMUR în Guvern: Aștept să fac febră musculară de la semnat demiteri/ VIDEO

Antonel Tănase în vârstă de 47 de ani este președintele PNL sector 3 și trezorierul partidului. A fost secretar de stat la Ministerul Transporturilor.

Antonel Tănase a absolvit Facultatea de Istorie, Universitatea București, dar și Academia de Studii Economice, urmând și masteratul.

Tănase este consultant fiscal la Cont Consulting & Services, din 2006, contabil autorizat-liber profesionist, din 2002 și din același an, director financiar SC Publiferom Advertising SRL. Totodată, între 1999-2001 a ocupat postul de director economic la SC Comasig-ro SRL, iar între 1992-1998, contabil sef la SC Salcioara SRL. Un an de zile, înre 1991-1992, Antonel Tănase a ocupat postul de contabil sef la Comisia Judeteana a Cooperativelor de Credit Galați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.