Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orban a dat semnalul - Începe lupta de gherilă (surse)

Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban

Ludovic Orban a pierdut cursa pentru a primi un al doilea mandat în fruntea Partidului Național Liberal (PNL). El a anunțat deja că se va ține de cuvânt și luni va pune pe biroului noului lider din Modrogan 1 demisia sa din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Asta oficial... pentru că susținătorilor săi le-a transmis că lupta continuă.

Imediat după încheierea congresului a avut loc o scurtă întâlnire a lui Orban cu partizanii săi. Au fost destui care i-au cerut să demisioneze toți și să își croiască un alt drum pentru că ar fi fost furați pe față de președintele Klaus Iohannis ”și băieții din servicii”. La aceste îndemnuri Orban a răspuns clar că nici vorbă de așa ceva - el i-a îndemnat pe toți să se liniștească, să rămână în partid uniți și să înceapă războiul de gherilă internă cu actuala conducere care ar fi una nelegitimă tocmai pentru că ar fi fost impusă prin teroare și șantaj.

El și susținătorii său preconizează că lucrurile se vor inflama destul de rău și că un nou congres nu e exclus în maxim un an și jumătate dacă nu mai repede. Surse apropiate grupării Orban susțin că fostul președinte al PNL și cei 51 de parlamentari intenționează să joace o carte mai deosebită în Parlament și prin urmare surprizele se vor ține lanț în viitor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.