Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orban a răbufnit la întrebarea unei jurnaliste legată de ce a spus USR: 'Înainte de a pune întrebarea, uitați-vă pe site-ul Ministerului Sănătății'

captura Digi 24
Ludovic Orban

Uniunea Salvaţi România a solicitat ministrului Sănătăţii să declanşeze o amplă campanie de informare a cetăţenilor privind infecţia cu noul coronavirus, menţionând că luni dimineaţă site-urile instituţiilor cheie nu au fost actualizate cu date de ultimă oră, postate la loc vizibil. Premierul interimar Ludovic Orban a declarat luni, într-o conferință de presă, că toate instituțiile comunică informațiile necesare pe tema coronavirusului și i-a atras atenția unei jurnalistei care i-a adresat o întrebare legată de ce a solicitat USR că ar trebui să verifice mai întâi site-ul ministerului.

„Toate instituțiile vor comunica toate informațiile necesare pe această temă. Comunică, comunică în mod constant. Ați pus o întrebare legată de ce a spus USR. Înainte de a pune întrebarea, uitați-vă pe site-ul ministerului Sănătății și vedeți dacă sunt informații”, a răspuns Ludovic Orban.

Nici PSD nu a scăpat de aciditatea premierului, care a spus că „este o totală lipsă de responsabilitate să politizezi acest subiect”

„Este o totală lipsă de responsabilitate să politizezi acest subiect și să încerci să storci capital electoral speriind cetățenii și folosindu-te de această temă care nu are legătură cu politica”, a mai spus Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.